TALABALARDA LIDERLIK KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISHDA PEDAGOGIK SHART-SHAROITLAR (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Bu maqolada talabalarda liderlik kompetensiyasini rivojlantirishda pedagogik shartsharoitlar, liderlik kompetensiyasining mazmuni va tarkibiy tuzilmasi haqida sóz etilgan