BO‘LAJAK SHIFOKORLARDA STRATEGIK FIKRLASH VA LIDERLIK KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK ASOSLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada bo‘lajak shifokorlarda strategik fikrlash va liderlik kompetensiyasini shakllantirishning nazariy-pedagogik asoslari yoritilgan. Sog‘liqni saqlash tizimida olib borilayotgan islohotlar shifokorlardan nafaqat klinik bilim, balki boshqaruv, tahliliy tafakkur vajamoa bilan ishlash ko‘nikmalarini ham talab qilmoqda. Fanlararo integratsiyaga asoslangan pedagogik model taklif etilib, uning tarkibiy qismlari va amaliy ahamiyati ochib berilgan.