TA’LIM JARAYONIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR VA SUN’IY INTELLEKT BUGUNGI KUNDAGI AHAMIYATI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada bugungi kunda raqamli texnologiyalar o‘rni va ahamiyati, sun’iy intellekt tizimlarining paydo bo‘lishi, rivojlanishi va imkoniyatlariga ko‘ra turlari hamda ularni ta’lim jarayonida qo‘llash orqali ta’lim sifatini oshirish haqida fikrlar yuritilgan. Maqolada raqamlashtirish bosqichlari va ulkan pedagogik salohiyatni ifodalovchi yangi raqamli texnologiyalarning paydo bo‘lishi tahlil qilindilar. Oliy ta’limning o‘quv jarayonida raqamli texnologiyalarning imkoniyatlari ham ko‘rib chiqiladi.