SHARXLARNI MAVZUVIY GURUHLARGA AJRATISHNING LEKSIK ASOSLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada virtual muloqotdagi komentariylarni mavzuviy guruhlarga ajratishning leksik asoslari va leksik-semantik maydon nazariyasiga oid ayrim mulohazalar bayon etilgan.