BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARIDA MATEMATIK BILIMLARNI TIZIMLI TARZDA O‘RGATISH METODIKASI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarida matematik bilimlarni tizimli tarzda o‘rgatish metodikasi tadqiq etilgan. Tizimli o‘rgatish kontentni mantiqiy va izchil tartibda taqdim etish orqali o‘quvchilarning matematik tafakkurini rivojlantirishga imkon beradi. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatadiki, metodik yondashuvlarning izchilligi va strukturalangan dars rejalari bo‘lajak pedagoglarning bilimini mustahkamlashda samarali hisoblanadi.