FIZIK TAJRIBALARNI NOAN’ANAVIY TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA TASHKIL ETISHNING OMILLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada fizik praktikumni noan’anaviy texnologiyalar asosida tashkil etishning omillari va fizikaning bo‘limiga oid ayrim tajribalarni elektron resruslardan foydalanib virtual tashkil etish va bajarish algoritmlari keltirilgan