TEMATIK MA’RUZALARNING MTT DIREKTORLARINING AXBOROT KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISHDAGI ROLI VA AHAMIYATI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari (MTT) direktorlarining axborot kompetensiyasini rivojlantirishda tematik ma’ruzalarning roli va ahamiyati ilmiy-pedagogik jihatdan tahlil qilingan. Malaka oshirish jarayonida shakllantirish mexanizmlari hamda tematik ma’ruzalardan foydalanish samaradorligini oshirishga xizmat qiluvchi pedagogik shart-sharoitlar aniqlangan.