SOG‘LOM AVLODNI TARBIYALASHNING STRUKTURAVIY ELEMENTLARI VA MEXANIZMLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada globallashuv jarayonlarida sog‘lom avlod tarbiyasiga ehtiyojning ortishi, tarbiyaning  ayrim asosiy strukturaviy elemenlari va mexanizmlari mazmuni berilgan bo‘lib, unga xos ijtimoiy-tibbiy, pedagogik va psixologik jihatlarning namoyon bo‘lishi bayon etilgan.