BO‘LAJAK “TEXNOLOGIYA” FANI O‘QITUVCHILARINING KASBIY KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISHGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada bo‘lajak “Texnologiya” fani o‘qituvchilarining kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishga ta’sir etuvchi pedagogik, psixologik, metodik va ijtimoiy omillar ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilingan. Tadqiqot davomida zamonaviy ta’lim yondashuvlari, kompetensiyaviy ta’lim modeli hamda amaliy tayyorgarlikning ahamiyati ochib berilgan. Tadqiqot natijalari bo‘lajak texnologiya o‘qituvchilarini tayyorlash jarayonini takomillashtirishga xizmat qiladi.