BO‘LAJAK TEXNOLOGIYA FANI FANI O‘QITUVCHILARINING KREATIV QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH MUAMMOSINING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK ASOSLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqola bo‘lajak texnologiya fani o‘qituvchilarining kreativ qobiliyatlarini rivojlantirish muammosining pedagogik-psixologik asoslarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Unda o‘qituvchilarning ijodiy fikrlash, muammoni hal etish va innovatsion yondashuvlarni shakllantirishdagi roliga alohida e’tibor qaratilgan. Shuningdek, maqolada kreativ qobiliyatlarni rivojlantirish metodikasi, psixologik omillar, motivatsiya va shaxsiy xususiyatlarning ahamiyati tahlil qilingan. Tadqiqot natijalari bo‘lajak texnologiya fani o‘qituvchilarini professional va pedagogik faoliyatda samarali ijodiy yondashuvlar bilan tayyorlashga imkon beruvchi strategiyalarni ishlab chiqishga asos bo‘ladi.