MAKTABGACHA TA’LIMDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING O‘RNI VA AHAMIYATI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur ilmiy maqola “Maktabgacha ta’limda pedagogik texnologiyalarning o‘rni” mavzusiga bag‘ishlangan bo‘lib, maktabgacha ta’lim tizimidagi pedagogik texnologiyalarning ahamiyati va ularning tarbiyaviy jarayonlarga qanday ta’sir ko‘rsatishini o‘rganadi. Maktabgacha ta’lim - bolalar uchun eng muhim davr bo‘lib, aynan shu bosqichda ularda o‘qish, muloqot qilish va tafakkur ko‘nikmalari shakllanadi. Ushbu maqolada pedagogik texnologiyalar maktabgacha ta’lim jarayoniga qanday qo‘shilishining turli usullari va metodlari tahlil qilingan