ILMIY YOZUVNI O‘QITISHDA LOYIHAGA ASOSLANGAN TA’LIM METODINING METODIK MODELI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada bakalavr talabalarga ilmiy yozuvni o‘qitishda loyihaga asoslangan ta’lim metodiga tayangan metodik model ishlab chiqilgan. Tadqiqot jarayonida ilmiy yozuv ko‘nikmalarini shakllantirishda loyihaviy faoliyatning pedagogik imkoniyatlari tahlil qilindi. Metodik modelning maqsadli, mazmuniy, texnologik va natijaviy bloklari asoslab berildi. Tajriba-sinov ishlari natijalari loyihaga asoslangan ta’lim metodini qo‘llash bakalavr talabalarning ilmiy yozuv kompetensiyasini sezilarli darajada rivojlantirishini ko‘rsatdi.