BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINI PEDAGOGIK FAOLIYATGA TAYYORLASHDA FORSAYT TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISHNING NAZARIY VA AMALIY ASOSLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada forsayt texnologiyasining bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarida ijodiy salohiyatni rivojlantirishdagi ahamiyati hamda uning nazariy-metodologik asoslari yortitb berilgan. Shuningdek, ta’lim tizimida forsayt texnologiyasining bosqichlari va innovatsion pedagogik faoliyatda roli ochib berilgan.