KASBGA YOʻNALTIRISHNING ILMIY-NAZARIY, PSIXOLOGIK ASOSLARI: MANBALAR VA AMALIY TAVSIYALAR (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada filologik ta’limda talabalarni kasbga yo‘naltirishning nazariy va pedagogik asoslari haqida fikr yuritilgan. Xalqaro tajriba  va tadqiqot ishlari o‘rganilgan, qiyoslangan va tahlil qilingan. Amaliy tavsiyalar keltirilgan.