BADIIY ADABIYOTDA ADBIY TA’SIR VA O‘ZIGA XOSLIK MASALALARI: (QO‘QON ADABIY MUHITI NAMOYANDALARI IJODI MISOLIDA) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada Qo‘qon shahri va uning boy tarixi, ko‘hna madaniyati, jahon sivilizatsiyasida tutgan ahamiyati, Qo‘qon adabiy muhitining shakllanishi hamda taraqqiyoti, o‘zbek va jahon adabiyotida tutgan o‘rni kabi masalalar haqida so‘z boradi.