XORIJIY TILLARNI O‘QITISHDA MOTIVATSIYANING PEDAGOGIK AHAMIYATI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada xorijiy tillarni o‘qitishda motivatsiyaning ta’lim samaradorligiga ta’siri tahlil qilinadi. Globallashuv sharoitida xorijiy tillarni egallash shaxsning intellektual, madaniy va kasbiy rivojlanishida muhim omil hisoblanadi. Zamonaviy pedagogik texnologiyalar, kommunikativ yondashuv, autentik materiallar hamda raqamli vositalardan foydalanish talabalar motivatsiyasini oshirishga xizmat qiladi. Maqolada xorijiy til ta’limida motivatsiyani rivojlantirish ta’lim sifatini oshirishning muhim omili ekanligi haqida fikr yuritiladi.