PROFESSIOANAL TA’LIMDA BO‘LAJAK MUTAXASSISLARNI TAYYORLASHDA “SCAFFOLDING” METODIKASIDAN FOYDALANISH: (PAYVANDLOVCHI KASBIGA O‘RGATISH MISOLIDA) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada Scaffolding atamasi va shu nomli o‘qitish metodikasi ko‘rib chiqilgan. Scaffolding turlari va uni tamoyillari yoritilgan. Professional ta’lim muassasalarida bo‘lajak payvandchilarni ish mazmuni va ularni tayyorlashda Scaffolding metodikasidan foydalanish masalasi ko‘rib chiqilgan.