MULOQOT YURITISH KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISHNING KONSEPTUAL YONDASHUVLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada muloqot yuritish kompetensiyasini rivojlantirish masalasi zamonaviy pedagogik jarayon talablari asosida tahlil etilgan. Unda muloqot kompetensiyasining mohiyati, tarkibiy tuzilmasi hamda uni shakllantirishda qo‘llaniladigan konseptual yondashuvlar yoritilgan.