ZAMONAVIY SHE’R BILAN NOVERBAL “TEKST”LAR ORASIDAGI INTERTEKSTUALLIK HAQIDA (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada zamonaviy she’riyat va noverbal matnlar  orasidagi intertekstual munosabatlar yoritilgan. Shuningdek, chet el tadqiqotlari o‘zbek she’riyati misolida tahlilga tortilgan.