DIDAKTIK ASAR MOHIYATI VA MAZMUNI XUSUSIDA MULOHAZALAR (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada didaktik asarlarning turlari va mohiyati yoritildi. Didaktik asarlar boshqa turdagi asarlardan farqli va oxshash jihatlari, xususan, tarbiyaviy ahamiyati haqida to‘xtalib o‘tildi. Shuningdek, ba’zi pand-nasihat ruhida yozilgan asarlar tahlil qilindi.