INTERNET TILIDA MULTIMODAL ALOQA VOSITALARINING O‘RNI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada XXI asrda keng tarqalayotgan internet tilining o‘ziga xos xususiyatlari va til xususiyatlari ochib berilgan. Internet tili og‘zaki va yozma nutqdan iborat bo‘la olishi va turli lingvistik va ekstralingvistik vositalardan foydalanish mumkinligi haqida fikr yuritilgan. Internet yozishmalarida multimodal vositalardan foydalanish haqida mulohazalar olib borilgan.