PEDAGOGIK TA’LIM JARAYONIDA NOTO‘LIQ OILA FARZANDLARINING IJTIMOIY MOSLASHUVINI TA’MINLASHDA PEDAGOGIK RESURSLAR TIZIMINING SAMARADORLIGI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada pedagogik ta’lim jarayonida noto‘liq farzandlarining ijtimoiy moslashuvini ta’minlashda pedagogik resurslar tizimining samaradorligi tahlil qilingan. Tadqiqot natijalari boʻlimida pedagogik va ijtimoiy-psixologik yondashuvlar asosida ishlab chiqilgan dastur orqali ijtimoiy moslashuv koʻrsatkichlari yaxshilanganligi misollar bilan keltiriladi.