ZAMONAVIY SHAROITDA TA’LIM JARAYONIDA INDIVIDUAL YONDASHUVNING AHAMIYATI VA METODOLOGIYASI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqola zamonaviy ta'lim tizimida individual yondashuvning o‘rni va ahamiyatini o‘rganishga bag‘ishlangan. Maqolada har bir o‘quvchining shaxsiy qobiliyatlari, qiziqishlari va o‘rganish uslublarini hisobga olgan holda ta'lim berishning pedagogik jihatlari tahlil qilinadi. Individual ta'limning nazariy asoslari, tarixiy rivojlanishi va zamonaviy metodologiyasi ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, texnologik innovatsiyalar (adaptiv platformalar, AI asosidagi o‘quv vositalari) orqali individual yondashuvni amalga oshirish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Maqolada O‘zbekiston ta'lim tizimidagi amaliy tajribalar va xalqaro tajribalardan misollar keltirilib, individual yondashuvni joriy etishdagi muammolar va ularning yechimlari taklif etiladi.