TALABALAR MOBILLIGI VA QO‘SHMA TA’LIMNING RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR YORDAMIDA TASHKIL ETILISHI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqola zamonaviy oliy ta’lim tizimida talabalar mobilligi va qo‘shma ta’lim jarayonlarini raqamli texnologiyalar yordamida samarali tashkil etishning nazariy va amaliy jihatlarini tadqiq etadi. Maqolada talabalar mobilligi jarayonining pedagogik, institutsional va texnologik mexanizmlari tahlil qilinib, raqamli platformalar, virtual ta’lim muhitlari va onlayn integratsiya vositalarining roli yoritilgan.