“DARYO ORTIDAGI YIG‘I” QISSASIDA AVTOBIOGRAFIK REALIZM VA XOTIRA JAROHATLARI TALQINI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada Q. Norqobilning “Daryo ortidagi yig‘i” qissasi misolida urushdan qolgan xotira jarohatlarining badiiy aks etishi tahlil qilinadi.