ADABIYOT FANINI O‘QITISHDA INNOVATSION YONDASHUV (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada adabiyot o‘qitish jarayonida innovatsion yondashuvning o‘rni va bu usulning an’anaviy uslubdan farqli hamda ijobiy jihatlariga to‘xtalib o‘tilgan. Bundan tashqari adabiyot o‘qitish jarayonida o‘quvchining markaziy ro‘l o‘ynashi va buning afzalliklari haqida so‘z yuritilgan.