TALABALARDA INNOVATSION FAOLIYATNI RIVOJLANTIRISHDA TA’LIM METODLARINING AHAMIYATI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada bo‘lajak arxitektorlarning innovatsion faoliyatini rivojlantirishda ta’lim jarayoni imkoniyatlari, shuningdek, qoraqalpoq amaliy san’atida takror ritm, geometrik naqshlar, ornament simmetriyasining asosiy o‘rni keng yoritib beriladi.