ZAMONAVIY TA’LIMDA MEDIA PLATFORMALARDAN FOYDALANISH: (ERTAK JANRI MISOLIDA) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mustaqillik davridan keyin yurtimizda yangi islohotlar amalga oshirilmoqda. Shu bois ham qardosh va qardosh bo‘lmagan xalqlar folklor namunalarini o‘qitishda yangi metodlardan foydalanish talab qilinadi. Zamonaviy ta’limda foydalaniladigan texnologiyalarning o‘rni va roli yosh avlodning rivojlanishida bir qator ahamiyatga ega. Ushbu maqolada ertak janrini o‘qitishda media platformalardan foydalanishning bir qator afzalliklari tahlil qilinadi.