SHAXSGA YO‘NALTIRILGAN TA’LIM MUHITIDA RIVOJLANTIRUVCHI TEXNOLOGIYALAR MAZMUNI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy ta’limning ustuvor maqsadi - bolaning shaxsiy sifatlarini rivojlantirish va uning xulq-atvorini korreksiyalash, jamiyatda o‘z o‘rniga ega bo‘lishida pedagoglarning o‘quv faoliyatini tashkil etishi, pedagoglarga qo‘yilgan zamonaviy talablarning janubiy koriyaning ta’lim oldiga qo‘ygan talablari bilan taqqoslash, pedagoglarning kasbiy va shaxsiy sifatlarining ahamiyati yoritib berilgan. Shu bilan birga, boshlang‘ich sinf o‘qituvchisining samarali faoliyati, uning kasbiy tayyorgarlik sifatlari, mustaqil rivojlanish imkoniyatlari borasida tegishli fikrlar bildirilgan.