YUQORI MALAKALI BOKSCHILARNING MUSOBAQALARGA TAYYORGARLIK DAVRIDA REAKSIYA TEZLIGI VA MAXSUS ISH QOBILIYATI DINAMIKASI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada turli toifadagi yuqori malakali bokschilarning ko‘rish reaksiya tezligi va maxsus ish qobiliyatini (odiy reaksiya, murakkab reaksiya tezligi, zarba tezligi, og‘irligi, umumiy tonnaji)  aniqlash yo‘llari to‘g‘risidagi maʼlumotlar keltirilgan.