YOSHLAR GʻOYAVIY TARBIYASI – YANGI O‘ZBEKISTONNING STRATEGIK OMILI SIFATIDA (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Mazkur maqolada Yangi O‘zbekiston sharoitida yoshlar g‘oyaviy tarbiyasining strategik ahamiyati yoritilgan. Unda oliy ta’lim muassasalarining yoshlar ma’naviy immunitetini mustahkamlash, milliy va umuminsoniy qadriyatlarga sodiq, raqobatbardosh kadrlarni tayyorlashdagi roli tahlil qilingan. Shuningdek, uzluksiz ma’naviy tarbiya konsepsiyasi asosida amalga oshirilishi lozim bo‘lgan ustuvor vazifalar va amaliy takliflar bayon etilgan.