KUBRAVIYLIK ADABIYOTI VA UNING NAZARIY ASOSLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada Najmiddin Kubro, Majididdin Bag‘dodiy, Sayfiddin Boxarziy, Najmiddin Doya, Pahlavon Mahmud kabi tariqat vakillarining ijodlaridagi fikr, g‘oya va tasavvufiy qarashlardagi mushtarak jihatlar haqida bahs yuritildi.