RAQAMLI TRANSFORMATSIYA SHAROITIDA BO‘LAJAK AVLODNI TARBIYALASHNING DEONTOLOGIK VA KOMMUNIKATIV ASOSLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Maqolada raqamli transformatsiya sharoitida bo‘lajak avlodni tarbiyalashning deontologik va kommunikativ asoslari tahlil qilingan. Raqamli muhitning ta’lim va tarbiya jarayoniga ta’siri, pedagogning kasbiy burchi, axloqiy mas’uliyati hamda raqamli muloqot madaniyatini shakllantirish masalalari yoritilgan. Shuningdek, raqamli avlodni tarbiyalashda pedagogik deontologiya tamoyillari, axborot xavfsizligi, raqamli savodxonlik va kommunikativ kompetentlikni integratsiyalashning ahamiyati asoslangan.