O‘ZBEK TILINING UNLILAR TIZIMIDA SATHLARARO TAJALLILANISH (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Maqolada o‘zbek tili tovushlar tizimidagi unli fonemalarning fonetik sathdan tashqari boshqa lisoniy sathlar doirasida ham leksik birlik bo’lib voqelanishi dalillangan