MAKTABGACHA TA’LIMDA SOG‘LOM TURMUSH TARZI MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Maqola maktabgacha yoshdagi bolalarda sog‘lom turmush tarzi madaniyatini shakllantirishning ahamiyati, metod va usullari, shuningdek pedagogik amaliyotdagi samarali yondashuvlar haqida ilmiy asoslangan ma’lumotlarni taqdim etadi. Tadqiqotda sog‘lom turmush tarzini rivojlantirishga yo‘naltirilgan faoliyatlar, o‘yin va interaktiv mashg‘ulotlarning roli, ota-onalar bilan hamkorlikning ahamiyati tahlil qilinadi.