RAQAMLASHTIRISH DAVRIDA ONA TILINI O‘QITISH TA’LIMIY MUAMMO SIFATIDA (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Maqola raqamlashtirish davrida ona tilini o‘qitish muammolarini tahlil qiladi. Raqamli texnologiyalar ona tilini o‘qitishda yangi imkoniyatlar yaratishi, ammo ularning ortiqcha qo‘llanilishi til o‘rganishga salbiy ta’sir qilishi mumkinligi ko‘rsatib berilgan. Pedagogik metodika va raqamli vositalarning uyg‘unligi ona tilini samarali o‘qitishda muhim ahamiyatga ega.