USERBAY ALEUOVNING FAOLIYATIDAGI ILMIY G‘OYALARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Maqolada asosan professor Userbay Aleuovning ilmiy faoliyatidagi g‘oyalari, ularning tasniflanishi haqidagi fikrlari ifodalangan.