TA’LIMDA DIFFERENSIAL YONDASHUV VA VIZUAL MASHQLAR YORDAMIDA IMLO SAVODXONLIGINI OSHIRISH (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Maqolada differensial yondashuvning afzalliklari, imlo savodxonligini o‘stirishning qulay va zamonaviy usullari haqida so‘z yuritiladi. Ona tili o‘qitishda raqamli texnologiyalardan unumli foydalanish, turli dasturlar orqali o‘quvchilarga topshiriqlar tayyorlash, bajarish hamda baholash, imlo savodxonligini rivojlantirishda interaktiv muhit yarata olish kabi omillar tahlil qilinadi.