BEHBUDIYSHUNOSLIK QIRRALARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Maqolada hozirgi adabiy tanqidchilikda alohida soha sifatida shakllangan behbudiyshunoslik qirralari, uning shakllanishi, bu sohada yirik monografik tadqiqotlar yaratgan olimlarning ishlariga qisqa obzor berildi. Behbudiyshunoslik shartli ravishda 4 ta davrga ajratildi.