YANGI O‘ZBEKISTON TARAQQIYOTIDA MADANIYAT MARKAZLARI FAOLIYATI VA UNDA YOSHLARNING O‘RNI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi madaniyat markazlarining jamiyatdagi o‘rni, ularning rivojlanish bosqichlari va asosiy vazifalari O‘zbekiston va xususan, Farg‘ona, Andijon hamda Namangan viloyatlarida madaniyat va san’at sohasida amalga oshirilgan islohotlar, madaniyat markazlari, teatrlar, kutubxonalar, muzeylar va konsert tashkilotlari faoliyati yoritilgan