RAQAMLI TA’LIM MUHITIDA TALABALARDA MUSTAQIL TA’LIMINI TASHKIL ETISH YO‘LLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Mustaqil ta’lim – muayyan fan dan o‘quv dasturida belgilangan hamda talaba tomonidan o‘zlashtirilishi lozim bo‘lgan bilim, ko‘nikma va malaka shakllantirishni, o‘zlashtirish darajasini amalga oshiriladigan ta’lim shakllaridan bo‘lib, o‘qituvchi maslahati va tavsiyalari, bilimlar taqsimotiga tayyorgarligi asosida  bajariladi. Ushbu maqolada mustaqil ta’limni tashkil etish yo‘llari haqidagi ma’lumotlar berilgan bo‘lib, bugungi kunda mavjud materiallar asosida shakllantirilgan.