MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA STEAM XALQARO DASTURINI QO‘LLASH METODIKASI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Ushbu mаqоlаdа maktabgacha yoshdagi bolalarga steam xalqaro dasturini qo‘llash metodikasi kabi masalalar yoritib berilgan.