МЕҲРИБОНЛИК УЙИ ТАРБИЯЛАНУВЧИЛАРИНИНГ ИЖТИМОИЙ ҲАЁТГА МОСЛАШИШИДА ХУЛҚ - АТВОРИ ХУСУСИЯТЛАРИ (SCIENCE TIME JOURNAL, 2023)
Ушбу мақолада меҳрибонлик уйи тарбияланувчиларининг ижтимоий ҳаётга мослашишида хулқ-атвор хусусиятларини ўрганиш борасида олиб борилган илмий тадқиқот натижалари ёритилган бўлиб, унда тарбияланувчиларининг мослашувида ўзаро муносабатларни ташкил қилиш жараёнида шахс психологик хусусиятларининг аҳамияти очиб берилган, уларнинг аҳамияти илмий жиҳатдан таҳлил қилинган.