«KO‘HNA DUNYO» ROMANIDAGI BADIIY PSIXOLOGIZMNI YORITISHDA XALQ RIVOYATLARINING O‘RNI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbek xalq og‘zaki ijodi, uning yozma adabiyot bilan o‘zaro munosabati, xususan, xalq rivoyatlarining asar syujetini boyitishidagi o‘rni Odil Yoqubovning «Ko‘hna dunyo» asari misolida tahlilga tortilgan.