JANUBIY QORAQALPOG‘ISTON HUDUDIDAGI TABIIYGEOGRAFIK BELGILAR ASOSIDA VUJUDGA KELGAN GIDRONIMLARNING GEOMORFOLOGIK XUSUSIYATLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2023)
Ushbu maqolada Janubiy Qoraqalpog‘iston hududidagi gidronimlarning morfologik xususiyatlari ochib berilgan. Mazkur hududdagi suv obyektlari va ularning nomlanish xususiyatlari tasniflangan. Qoraqalpogʼistonning janubiy tumanlari gidronimlari oʼziga xos xususiyatlarga ega ekanligi yoritilgan.