ZAMONAVIY PEDАGОGIK TEXNOLOGIYALARI ORQALI UZLUKSIZ TА'LIMNI RIVОJLАNTIRISH (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy pedagogik texnologiyalarning uzluksiz ta’limni rivojlantirishdagi o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Ta’lim jarayonida innovatsion metodlar, interfaol usullar va axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish orqali samaradorlikni oshirish yo‘llari ko‘rib chiqiladi.