STEAM TEXNOLOGIYALARI ORQALI BO‘LAJAK PEDAGOGLARNING RAQAMLI KOMPETENSIYALARINI SHAKLLANTIRISH (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada STEAM ta’lim tizimi orqali bo‘lajak pedagoglarning raqamli kompetensiyalarini  shakllantirish  masalalari  tahlil  qilinadi.  Raqamli  savodxonlikni  oshirish, axborot-kommunikatsiya  texnologiyalarini  (AKT)  ta’lim  jarayoniga  integratsiya  qilish  hamda STEAM  yondashuvi  asosida  ta’lim  sifatini  oshirish  muhim  jihatlar  sifatida  ko‘rib  chiqiladi. Tadqiqot  davomida  pedagoglarning  raqamli  kompetensiyasini  rivojlantirish  bo‘yicha  mavjud muammolar va ularni hal qilish yo‘llari tahlil qilinadi.