INKLYUZIV TA'LIM JARAYONIDA BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI ANTROPOSENTRIK YONDASHUV ASOSIDA TARBIYALASHNING ZAMONAVIY YO‘NALISHLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
ushbu  maqolada  antroposentrik  yondashuvga  asoslangan  innovatsion  va integratsiyalashgan darslarning    tuzilishi    inklyuziv    ta’lim    jarayonida    boshlang‘ich  sinf o‘quvchilarini antroposentrik yondashuv asosida tarbiyalashning asosiy yo‘nalishlari va ularning mazmunlari, inklyuziv ta'lim jarayonida boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini antroposentrik yondashuv asosida  tarbiyalash  uchun  pedagoglarnining  inklyuziv  ta'lim  sharoitiga  tayyorligini  oshirish vazifalari  ochib berilgan.