(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2024)
Ushbu maqolada Evril Turon(Mamadali Mahmudov)ning “Bu tog‘lar ulug‘ tog‘lar” romani tahlil obyekti sifatida olingan. Bunda yozuvchining xarakter yaratish mahorati, qahramonlar xarakteri va ularning roman syujetidagi o‘rni masalasi haqida so‘z boradi.