(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2024)
Maqolada kurashchilarning ruhiy tayyorgarligi, nazariy tayyorgarlik, axloqiy tayyorgarlik, irodaviy tayyorgarlik hamda sportchilar sog‘ligi darajasi va ular organizmi turli tizimlarning funksional imkoniyatlarini oshirish yo`llari, jismoniy sifatlarni milliy kurashning o‘ziga xos xususiyatiga javob beradigan birlikda rivojlantirishi haqida so`z boradi.